Temper

Temper

Over Temper

Temper werd in 2016 opgericht om ‘de wereld beter te laten werken’. Het werkplatform wil de arbeidsmarkt flexibeler maken en iedereen de kans geven zelfstandig te zijn. Als FreeFlexer kiezen mensen zelf waar, wanneer en tegen welk tarief zij willen werken. Temper koppelt met zijn digitale prikbord deze FreeFlexers aan klussen van bedrijven. Daarbij staat transparantie voorop.

 

De groei

Met dit uitgangspunt boekt Temper veel succes. De omzet via het platform groeide de afgelopen jaren exponentieel. Het aantal gewerkte uren via Temper ligt nu rond de 300.000 per maand. Het succes blijft niet onopgemerkt. Medeoprichter en CEO Paul Eggink werd eerder dit jaar beloond met de award voor EY Emerging Entrepreneur Of The Year.

Bij Temper werken inmiddels 120 mensen aan verdere groei. Een dynamische groep self-starters, vooral bestaand uit energieke millennials. Zij helpen het platform op te schalen en uit te breiden naar nieuwe sectoren en landen. Tegelijkertijd ziet het management echter ook nog veel onbenut potentieel bij bestaande klanten.

Award EY Emerging Entrepreneur

“Paul is een bevlogen ondernemer die in een zeer korte tijd een relevante plek verovert in de wereld van steeds flexibelere werkvormen. Hij laat met zijn onderneming Temper zien dat maatschappelijke impact en een snelgroeiend, door technologie gedreven platform samen kunnen gaan.” – Juryrapport EY Emerging Entrepreneur Of The Year 2019

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.