Taxi2Airport

Taxi2Airport

Taxi2Airport

Wanneer je op reis gaat, wil je dat je vervoer goed geregeld is. Dat is waar Taxi2Airport voor zorgt. Het bedrijf is de laatste jaren razendsnel gegroeid en inmiddels brengen zij mensen van en naar 600 vliegvelden over de hele wereld. Zo eenvoudig als Uber, maar dan met prebooked en de service en betrouwbaarheid van een erkend taxibedrijf. En de rek is er zeker nog niet uit. Dagelijks stappen er oneindig veel mensen in een vliegtuig.  Taxi2Airport ziet daarom nog meer dan genoeg kansen: van verdere internationale uitbreiding tot het versterken van de propositie voor de zakelijke markt.

Zorgeloos op vakantie

Via de website of de app van Taxi2Airport kunnen mensen hun taxiritten van en naar het vliegveld eenvoudig vooraf regelen. Dagen, weken of maanden van te voren geef je op hoe je reisschema eruit ziet. Je wordt netjes thuis opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Op de plaats van bestemming brengt een chauffeur je naar je hotel, en op de dag van de terugvlucht gebeurt precies hetzelfde andersom. En alles van te voren betaald, dus geen gedoe met cash of credit card. Zo kun je zorgeloos op reis, zonder bij aankomst door het lokale openbaar vervoer te hoeven navigeren of te hoeven wachten op een taxi.

Pijlsnelle groei

Taxi2Airport groeit razendsnel en is hard op weg om uit te groeien tot een van de grootste taxiproviders ter wereld. De diensten van het bedrijf zijn inmiddels in meer dan 200 landen te gebruiken. In het drukste weekend verzorgt Taxi2Airport elke minuut ergens ter wereld een taxirit. Het bedrijf verdubbeld jaarlijks haar omzet en aantal ritten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.