Talpa Network vacatures

Talpa Network vacatures

Werken bij Talpa Network

Talpa Network is een toonaangevend mediabedrijf. Het is eigenaar van televisiezenders SBS6, NET5, Veronica en SBS9; radiostations Sky Radio, Radio Veronica, Radio 10 en 538; persbureau ANP; e-commercebedrijf Emesa en sinds kort ook van Mood for Magazines (o.a. LINDA).

Het medialandschap verandert heel snel, bijvoorbeeld door de opkomst van streamingdiensten. Om in dit nieuwe landschap een vooraanstaande rol te spelen, ontwikkelt Talpa Network zich tot digital-first media- en techspeler. Het bedrijf richt zich daarbij met lokale content op de Nederlandse markt en optimaliseert de digitale infrastructuur. Talpa Network is op die manieer – als enige Nederlandse mediabedrijf – uitstekend gepositioneerd om deze transitie succesvol te maken. Dat maakt dat er veel uitdagende vacatures en carrièremogelijkheden bij Talpa Network zijn.

Van luisteraars naar gebruikers

Talpa Network heeft met Sky Radio, Radio Veronica, Radio 10 en 538 een uitgebalanceerd portfolio. Sky Radio is voor de feel good, Radio Veronica is de zender voor de echte muziekliefhebber met prikkelende DJ’s zoals Giel Beelen en Wilfred Genee, Radio 10 draait de grootste hits allertijden en Radio 538 serveert ieder moment van de dag de grootste hits. De zenders groeien in populariteit, bereiken samen ruim 7,5 miljoen mensen en hebben een marktaandeel van bijna 45 procent in de kerndoelgroep (20-49 jaar).

Inmiddels luistert één op de vijf radio via een digitaal kanaal. Daardoor kent Talpa Network haar luisteraars steeds beter en kan het bedrijf content en reclameboodschappen steeds meer toespitsen. Vroeger draaide alles om luisteraars, nu begint het daar pas. Luisteraars omzetten naar digitale gebruikers, dat is de nieuwe uitdaging. Professionals die daar aan willen bijdragen, kunnen hieronder de vacatures bij Talpa Network bekijken.

Bedrijfscultuur bij Talpa Network

Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in het dna van Talpa Network. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door de sterke merken en persoonlijkheden uit het netwerk. Een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het de gebruiker uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: de content en de gebruiker staan centraal. Talpa Netwerk wil er dag en nacht zijn, voor jong en oud. Meer dan relevant. Dat is de missie die alle leden van het netwerk verbindt.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.