Talpa eCommerce vacatures

Talpa eCommerce vacatures

Wat of wie is Talpa eCommerce precies?
Talpa eCommerce is onderdeel van Talpa Network en marktleider in de Benelux op het gebied van dynamic pricing. Voorheen heette het bedrijf Emesa, maar sinds de fusie met Talpa Network in 2017 ging het verder als Talpa eCommerce – soms nog met Emesa tussen haakjes erachter.

Talpa eCommerce (Emesa) werd groot met veiling- en dealsites als VakantieVeilingen.nl en ActievandeDag.nl, waar het fysieke producten – gadgets en spullen voor in en om het huis – en entreetickets voor events verkoopt. Ze noemen het ‘treisure’: een combinatie van travel, leisure en entertainment. Denk aan kaartjes voor dierentuinen, pretparken, theaters en festivals, een dagje in een wellnesscentrum of een volledig verzorgd weekendje weg. Het veiling- en biedmechanisme heeft een interessant neveneffect: een consument die een veiling wint of een mooie deal scoort, voelt zich meer winnaar dan klant. Dat winnaarsgevoel, de klantgerichtheid van Talpa eCommerce en slim gebruik van big data en marketing intelligence verklaren grotendeels het succes van het bedrijf.

Werken bij Talpa eCommerce
Het hoofdkantoor van Talpa eCommerce (Emesa) staat in Amsterdam. Daar werken zo’n 225 professionals in onder meer marketing, sales, product category management en tech elke dag aan het succes en verdere groei van het bedrijf. Daar hebben ze als onderdeel van Talpa Network alle mogelijkheden en financiële slagkracht voor. Om over het bereik en de state-of-the-art technologie die voorhanden is nog maar te zwijgen. Vacatures bij Talpa eCommerce staan zelden lang open; het is een bedrijf waar mensen erg graag werken.

Bedrijfscultuur bij Talpa eCommerce
Talpa eCommerce is een ondernemende en dynamische organisatie. Ook als het goed gaat, kan het altijd beter. Die ambitieuze mindset is tekenend voor de organisatie en de mensen die er werken. Mensen nemen ownership voor hun werk, en worden uitgedaagd om innovatief en creatief na te denken. En te doen, want aan daadkracht is er bij Talpa eCommerce geen gebrek. Het vormt de basis voor een uitdagende werkomgeving, evenals voor de mooie resultaten die het bedrijf al jaren neerzet.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.