Talpa eCommerce

Talpa eCommerce

Over Emesa/Talpa eCommerce

Met veilingsites VakantieVeilingen.nl en SlaJeSlag.nl en dealsite ActievandeDag.nl maakt Emesa/Talpa eCommerce online shoppen leuker en spannender. Door een verrassend aanbod tegen een scherpe prijs aan te bieden, scoren consumenten altijd een goede deal of bepalen zij zelf de prijs. Daarmee worden klanten winnaars.

Via haar platformen veilt het bedrijf fysieke producten en alles waar men een voucher voor moet kopen: van dierentuinen en pretparken, tot wellnesscentra, theaters, festivals, weekendjes weg en complete vakanties. Zo creëert Emesa/Talpa eCommerce met haar labels nieuwe verkoopkanalen voor haar partners: topmerken uit de vrijetijds-, retail- en reiswereld.

Met VavaBid in België en Aladoo in Duitsland is Emesa/Talpa eCommerce ook internationaal actief. Het bedrijf is marktleider in de Benelux op het gebied van dynamic pricing in leisure. Het veilingsysteem is een van de belangrijkste drijvers achter het succes. Emesa/Talpa eCommerce benut big data en marketingintelligence om de juiste producten op de juiste momenten onder de aandacht te brengen.

Bij Emesa/Talpa eCommerce werken zo’n 250 professionals onder andere in informatietechnologie, marketing en sales. In 2017 is het bedrijf onderdeel geworden van Talpa Network. Zo heeft men zich verzekerd van de nodige financiële slagkracht en een ongekend bereik. Emesa/Talpa eCommerce ziet nog voldoende ruimte voor verbetering en groei en heeft alles tot haar beschikking om die ambities waar te maken. 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.