Stanley Stanley

Stanley

Stanley werd in 1913 opgericht en was tot 2020 het merk dat vooral bekend stond om zijn groene roestvrijstalen thermosfles. Tegenwoordig zorgen ze voor een revolutie in de internationale eet- en drinkcultuur en verdubbelde het bedrijf de afgelopen twee jaren.

Om deze snelle groei te bereiken, richt Stanley zich op zijn sterke punten: innovatie en duurzaamheid. Stanley blijft innoveren, nieuwe producten ontwikkelen en nieuwe manieren vinden om wereldwijd contact te maken met consumenten en klanten. In de afgelopen twee jaar is het bedrijf bijvoorbeeld verdubbeld, grotendeels dankzij de hausse in de verkoop van de Camp-producten tijdens de pandemie. Ook hebben levendige, kleurrijke producten met succes het jongere, vrouwelijke consumentensegment aangeboord. Mensen raken ook steeds meer geïnteresseerd in Stanley vanwege zijn duurzaamheidsmissie: producten maken die een leven lang meegaan, van gerecyclede materialen, verpakt in papieren verpakkingen.

Stanley is een groep die hoogwaardige en duurzame voedsel- en drankverpakkingen maakt onder bekende merknamen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Seattle, VS, met een commercieel team van ongeveer 15 mensen in Amsterdam. Stanley is een zelfstandige business unit die deel uitmaakt van HAVI, een wereldwijd, particulier bedrijf dat meer dan 10.000 mensen in dienst heeft en klanten bedient in meer dan 100 landen. Het verbindt mensen met ideeën, data met inzichten, vraag met aanbod, restaurants met leveringen en uiteindelijk mensen met de producten waar ze van houden. Naast het hoofdkantoor in Seattle, VS, heeft Stanley ook kantoren in Shanghai, Shenzhen, Amsterdam, Rio de Janeiro, Cariacica, Manaus en Manila.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.