Squla

Squla

REVOLUTIONAIRE EDUCATIE

Digitale technologie heeft de kracht om sectoren voor altijd te veranderen. Squla is die disrupter in het onderwijs. Het revolutionaire platform biedt kinderen de mogelijkheid om lesstof zich spelenderwijs eigen te maken. Zo maakt Squla leren leuker en makkelijker – en dat zorgt voor meer zelfvertrouwen en betere resultaten.

ONLINE LEERPLATFORM

Het online leerplatform is in 2010 ontstaan als initiatief van een vader die een kans zag om het onderwijs te ondersteunen vanuit huis door slim gebruik te maken van de technologie van nu. Hij ontwikkelde samen met een aantal leerkrachten en game-developers een leerplatform dat optimaal aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Zij kunnen door Squla oefenen met lesstof op een computer, tablet of telefoon aan de hand van games, video’s en quizzen. En ouders krijgen inzicht in de resultaten en ontwikkeling van hun kind in een speciaal voor hen ontwikkeld dashboard.

SQULA: VOOR IEDEREEN

Squla is ingericht als hulpmiddel voor kinderen en hun ouders naast het onderwijs, maar wordt ook gebruikt door leerkrachten in de klas. Daarmee draagt Squla actief bij aan de verdere ontwikkeling en digitalisering van het onderwijs én stimuleert de samenwerking tussen ouder, kind en leerkracht. Een drie-eenheid die bepalend is voor het plezier en resultaat van kinderen op school. Docenten kunnen gratis gebruik maken van Squla en inmiddels zijn al meer dan 60% van de Nederlandse basisscholen aangesloten op het online leerplatform. Squla verzamelt feedback bij de leerkrachten en zij adviseren Squla aan ouders wanneer kinderen extra ondersteuning of stimulans kunnen gebruiken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.