Somfy Somfy

Somfy

Voor Somfy draait het om een betere manier van leven toegankelijk maken voor iedereen. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve en betrouwbare oplossingen voor huizen en gebouwen met name gericht op de beheersing van licht en warmte. Somfy brengt comfort, veiligheid en duurzaamheid met geïntegreerde en draadloos bedienbare toepassingen, waaronder zonweringen en verlichtings- en alarmsystemen. Zo bouwt het bedrijf aan de leefomgeving van de toekomst.  

Somfy is wereldwijd de nummer 1 in automatisch aangedreven en bedienbare zonweringen en raambedekkingen. De premium producten van het bedrijf omvatten onder andere zonneschermen, terrasoverkappingen, rolluiken, gordijnen, smart home systemen, camera’s, slimme verlichting en elektrische garagedeuren. Het van oorsprong Franse bedrijf is actief in bijna 60 landen en realiseert een jaarlijkse omzet van meer dan 1,25 miljard euro. Ondanks die al indrukwekkende cijfers groeit het bedrijf nog ieder jaar met zo’n vijf tot tien procent.

Somfy is actief via drie kanalen: B2B – gericht op fabrikanten en installateurs, Projecten – gericht op architecten en projectontwikkelaars van grote panden zoals kantoren, ziekenhuizen en scholen, en B2C – gericht op consumenten. Om haar leidende positie te versterken, zet het bedrijf volop in op innovatie. Somfy volgt de nieuwste trends in smart living en robotics op de voet, investeert veel in haar B2C-kanalen en zet in op omnichannel distributie om haar commerciële positie verder te versterken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.