Signature Foods Signature Foods

Signature Foods

Over Signature Foods
Johma, KaasTengels, Vlammetjes, Los Taqueros, Delio en Heks’nkaas: een greep uit de merken van Signature Foods die niet weg te denken zijn uit de supermarktschappen en de horeca. Met deze en nog veel meer mooie, lekkere merken wil voedingsmiddelenfabrikant Signature Foods mensen zoveel mogelijk feel-good moments bezorgen. Met zijn stevige presence in de Benelux, Frankrijk en Duitsland – zowel met eigen merken als private labelconcepten – is Signature Foods een toonaangevende speler in de markt.

Bedrijfscultuur bij Signature Foods
Signature Foods groeit hard, maar hoe hard het bedrijf ook groeit, aan de lekkere smaak van zijn producten en de hoogkwalitatieve ingrediënten die daarin gebruikt worden, wordt niet getornd. Op het hoofdkantoor in Hilversum en de verschillende productielocaties in het hele land zetten ruim zeshonderd collega’s zich gepassioneerd in om elke dag de allerlekkerste producten te maken. Trotse collega’s, ondernemend en no-nonsense: dat is Signature Foods.

Werken bij Signature Foods
Het ondernemende en innovatieve karakter van Signature Foods is een belangrijke oorzaak voor de aanhoudende groei en succes van het bedrijf. Zelf noemt de organisatie groei het kloppende hart van het bedrijf, zowel in aantal merken en producten. Maar ook in het aantal initiatiefnemers, kritische denkers, ideeën en verbeteringen. Dat maakt Signature Foods een ambitieuze, dynamische werkomgeving waarin goede plannen geopperd en vervolgens snel uitgevoerd kunnen worden.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.