Signature Foods Signature Foods

Signature Foods

Signature Foods is er voor het creëren van ‘feel-good food moments’. Het bedrijf is een internationale voedingsmiddelenfabrikant dat bekend staat om hoogwaardige consumentenmerken, waaronder Johma, Delio, Homann, Westland, Heks’nkaas, Vlammetjes, KaasTengels en Los Taqueros, en hun B2B-merken zoals Hamal, Johma Professional, Le Cobourg, VH en Gourmet.

Signature Foods heeft een zeer sterke footprint en toonaangevende merken in de Benelux, met name in de categorie van smeersels, en een groeiende Europese aanwezigheid met recente uitbreidingen naar Frankrijk en Duitsland. Het bedrijf blijft groeien, met altijd lekkere smaak en topingrediënten als prioriteit.

Dat Signature Foods ondernemend is blijkt bijvoorbeeld uit het recente initiatief om een geheel nieuwe keuken neer te zetten: Mexicaans. Er wordt van alle kanten ondersteuning geboden, zoals marketing, operationeel, en qua budget, zodat het merk goed op de kaart kan worden gezet. Het team is pragmatisch, loyaal, en werkt nauw samen. Wie bij Signature Foods iets wil, krijgt er alle ruimte voor.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.