Shell

Shell

Shell is een van de grootste energiebedrijven ter wereld. De cijfers zijn duizelingwekkend: actief in meer dan 70 landen, 181 miljard dollar omzet in 2020 en een productie van zo’n 3,7 miljoen vaten olie per dag. Het bedrijf beheerst de volledige waardeketen, van exploratie en productie tot raffinage, transport en energieopwekking.

Shell Mobility is het deel van Shell dat zich richt op de interactie met de meer dan 30 miljoen consumenten die dagelijks van Shells producten gebruikmaken. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol. Het bedrijf wil een leidende rol spelen in de energie transitie en bouwt onder andere aan een landelijk netwerk voor elektrisch rijden en werkt aan een toekomst waarin tankstations een faciliterende rol spelen in de mobiliteitsbehoefte.

 

Shell Mobility Benelux & Frankrijk is verantwoordelijk voor alle benzinestations in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk – in totaal bijna duizend – en de ruim 2 miljoen klanten die daar wekelijks gebruik van maken. De teams richten zich op de verkoop van (alternatieve) brandstoffen, elektrisch laden en de sales in de winkels. Daaronder vallen ook de samenwerkingen met deli2go en Starbucks. Shell Mobility Benelux & Frankrijk ondergaat momenteel een digitale transformatie waarin data een prominente positie heeft.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.