Rubio Impact Ventures

Rubio Impact Ventures

Rubio Impact Ventures is het grootste venture capital fonds van Nederland dat investeert in ambitieuze ondernemingen met zowel een financieel gezond bedrijfsmodel als een positieve, meetbare impact op mens en/of natuur. Denk bijvoorbeeld aan GoodFuels en BlackBearCarbon.

In 2014 werd Rubio Impact Ventures opgericht door Willemijn Verloop (Founder en voormalig CEO van War Child) en Machtelt Groothuis (20 jaar  internationale ervaring bij McKinsey & Co, AlpInvest Partners en 3i plc). Samen bouwden ze een jong en divers team van gedreven professionals op. Rubio Impact Ventures vindt een divers team belangrijk vanuit de overtuiging dat dit leidt tot betere resultaten, en is daarom ook medeoprichter van FundRight.

Rubio Impact Ventures investeert in drie thema’s: Circular Solutions, People Power en Healthy Living. Ze ondersteunen de deelnemingen zowel financieel als op het gebied van strategie- en impactoptimalisatie, organisatieontwikkeling, governance, marketing/sales, HR en legal. Rubio Impact Ventures hielp de afgelopen vijf jaar veertien ondernemingen hun (internationale) groeiplannen te realiseren, en is inmiddels een tweede fonds aan het opzetten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.