Royal Reesink Royal Reesink

Royal Reesink

In 1786 startte Hendrik Reesink zijn eenmanszaak in machines in Zutphen. De ondernemer had destijds niet kunnen bedenken dat zijn business zou uitgroeien tot de marktleider die Royal Reesink vandaag de dag is. De internationale distributeur en serviceverlener op het gebied van hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw is een van de meest bepalende spelers in de markt.

Samen met fabrikanten van A-merken werkt Royal Reesink aan de ontwikkeling van schonere, slimmere en efficiëntere machines en systemen. Innovatie speelt daarin een cruciale rol, net als de continue zoektocht naar duurzamere oplossingen. Maar Royal Reesink gaat verder dan alleen het verkopen, leasen of verhuren van machines en systemen; het bedrijf levert klanten op maat gemaakte service (inclusief onderhoud, snelle reparaties en levering van onderdelen), en ondersteuning en training om machines zo lang mogelijk te kunnen gebruiken. En dat al negen generaties lang.

Inmiddels telt het portfolio van Royal Reesink wereldwijd zo’n veertig dochterondernemingen met in totaal meer dan 2500 medewerkers. Al deze medewerkers delen een passie voor machines en kwaliteit, en hebben een flinke ondernemersdrang. Ze zijn trots op de internationale marktpositie van het bedrijf en zetten zich elke dag vol overgave in om die positie te verstevigen. Binnen de Royal Reesink Group zijn lijnen kort, wordt snel geschakeld en is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Transitie
De afgelopen jaren groeide Royal Reesink dankzij verschillende acquisities exponentieel. Deze bedrijven hebben altijd autonoom geopereerd. Hoewel zij ook als dochteronderneming van Royal Reesink hun eigen identiteit behouden, is het tijd om processen te alignen en te integreren. Dat vraagt om een ingrijpende transitie in meerdere lagen van de organisaties.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.