RNHB

RNHB

Werken bij RNHB

Met ruim 125 jaar ervaring is RNHB een vaste waarde in de Nederlandse vastgoedmarkt. Eenmaal binnen in hun kantoor in hartje Utrecht voel je echter de dynamiek en ambitie van een start-up. RNHB is een innovatieve vastgoedfinancierder met meer online dienstverlening en aandacht voor personalisatie. De cultuur kent geen traditionele hiërarchie; het is een platte organisatie met ruimte voor flexibel werken, veel goede ideeën en mensen die het verschil willen maken.

 

Vastgoedfinancierder RNHB

Sinds 2018 is RNHB volledig zelfstandig en waait er een frisse wind door het bedrijf. Groei, professionalisering en vernieuwing staan voorop. De aanbieder van hypothecaire kredieten bevindt zich in een fase waarin veel dingen naast elkaar lopen. Er zijn al grote successen geboekt (volledige zelfstandigheid en verschillende overnames), maar er zijn nog minstens zoveel uitdagingen.

Innovatie bij RNHB

Het moment is aangebroken waarop de verdere professionalisering moet versnellen. Van een kortetermijnaanpak naar plannen voor de middellange termijn met steeds beter voorspelbare werkbelasting binnen de organisatie. In het kader van deze strategische doorontwikkeling lopen een aantal grote trajecten. Het doel is de komende jaren fors te groeien. Letterlijk een aantal keren te verdubbelen in omvang, zelfs.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.