Ridder vacatures Ridder vacatures

Ridder vacatures

Klimaatverandering, toenemende droogte en de enorme bevolkingsgroei: de ontwikkelingen waar deze wereld mee te maken heeft, hebben grote impact op de internationale land- en tuinbouw. In deze wereld is het Nederlandse familiebedrijf Ridder een begrip. Het innovatieve, purpose-gedreven bedrijf helpt boeren en tuinders in een succesvolle transitie naar meer efficiënte en duurzame productiemethoden. Kassen spelen hierin een sleutelrol: binnen een optimaal gecontroleerde, autonome kasomgeving kunnen gewassen optimaal groeien. De juiste irrigatiesystemen, sensoren, robots en andere klimaatbeheersingssystemen maken menselijke interventie op den duur overbodig.

Hoewel een volledig autonome, intelligente kas nog toekomstmuziek is, werkt Ridder al jaren aan de bouwstenen om deze omgeving te zijner tijd te kunnen faciliteren. Ridder’s portfolio van hardware, software en diensten – aandrijfsystemen, klimaatschermen en growing solutions – maakt het bedrijf uniek in de kas- en tuinbouwmarkt. Vanuit twee (productie)locaties in Nederland en verkoopkantoren in Frankrijk, Spanje, Mexico, de VS, Canada en China vinden de producten hun weg naar partners (installateurs en kassenbouwers) of naar de eindgebruiker (telers en veehouders).

Ingrijpende transitie
Op de internationale markten waarop Ridder opereert, gebeurt ontzettend veel. Om optimaal op de ontwikkelingen in te kunnen spelen, formuleerde Ridder afgelopen jaar een nieuwe strategie. De bijbehorende transitie naar een klantgeoriënteerde, functionele organisatiestructuur is in volle gang. De transitie behelst ook dat digitalisering een speerpunt geworden is. Ridder wil haar connected smart solutions prominenter in de markt positioneren. Dat zijn immers de producten die voor veel bedrijven, de sector en onze planeet hét verschil gaan maken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.