Reukema

Reukema

De recycling markt

Recycling en distributie van metalen kenmerkt zich door een gefragmenteerde en internationale markt van leveranciers, handelaren en verwerkers. De kwaliteit van schroot varieert per lading en de prijzen zijn volatiel (gerelateerd aan de wereldmarktprijs genoteerd op de London Metal Exchange). Dit maakt de internationale distributie complex. Het ontbreken van grote spelers en monopolies maakt dit een veelbelovende markt.

Reukema

Dankzij een eeuw ervaring, inhoudelijke expertise en internationale acquisities is het familiebedrijf Reukema Recycling uitgegroeid tot een gezonde organisatie met een omzet van 350 miljoen euro en handelskantoren in Europa, Noord-Amerika, het Midden Oosten, Azië en Afrika. De professionals binnen Reukema zijn top-tier experts op bijvoorbeeld het gebied van Trading, Logistics, IT, Finance of Risk Management.

Strategie

De metaalindustrie bevindt zich in een periode vol uitdagingen: minder aanbod van schroot, toenemende prijstransparantie door mobiele internet technologie en daarmee verhoogde druk op bruto marges. Het MT stuurt aan op een organisatie die gericht is op innovatie met als doel operational excellence en cost leadership in combinatie met sterke groei in volume te bewerkstelligen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.