Relay42

Relay42

Over Relay42

Bedrijven interacteren op allerlei manieren met de consument. En daarvoor geldt: hoe meer gepersonaliseerd en relevant interacties zijn, hoe groter de impact. Met het grote aantal (digitale) marketingkanalen – twitter, facebook, linkedin, e-mail, telefoon, chat, en ga zo maar door – is personalisatie voor veel bedrijven een enorme uitdaging. Relay42, een veelbelovende Nederlandse scale up, helpt bedrijven door met behulp van innovatieve, AI-gedreven software digitale marketing te coördineren en te personaliseren.

Industrie

Relay42 heeft een innovatief data management software platform (DMP) ontwikkeld waarmee digitale marketing effectiever ingezet kan worden. De software helpt bedrijven om persoonlijk relevante boodschappen op het juiste moment en in de juiste dosering aan consumenten te sturen, en zo meer betekenisvolle klantrelaties op te bouwen.

Het bedrijf is actief in travel, finance en utilities (e.g. telco en energy). Typische industrieën waar veel data beschikbaar is en waar consumenten hoge eisen stellen aan personalisatie. Bedrijven als ABN AMRO, Air France-KLM, Mazda, VodafoneZiggo, Transavia, Nuon en Achmea maken al gebruik van Relay42’s software.

Ambitie

Relay42 is opgericht in 2011 door Thomas Salfischberger en Koen Bos. Het bedrijf telt inmiddels meer dan 80 medewerkers, en heeft de ambitie dat binnen twee jaar uit te bereiden naar 120+. Het hoofdkwartier van Relay42 staat in Amsterdam. Het bedrijf heeft daarnaast locaties in Londen, Parijs, Sofia, Skopje en Singapore.

Pand Noord is de Amsterdamse uitvalbasis. Een mooi en inspirerend gebouw, dat Relay42 deelt met ruim 50 andere bedrijven actief in onder andere media, entertainment en de creatieve industrie. De sfeer is informeel en er is veel ruimte om elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.