Recruiters voor uw bedrijf

Top of Minds is specialist in recruiters: in vaste dienst, als Interim Recruiter of Project Recruiter. Als marktleider in executive search voor het middensegment kennen we erg veel recruiters. Bovendien weten we wie er erg goed zijn. En wie er op dit moment open staan voor een nieuwe stap, interim klus of project.

Bovendien, en dat is bijzonder, hebben onze interim en project recruiters toegang tot het Top of Minds kandidaten netwerk. Dat maakt ze dubbel zo effectief in het aantrekken van top-kandidaten. Tot slot worden onze recruiters intensief begeleid op het gebied van employer branding, waardoor ze niet alleen tijdens hun opdracht maar nog tot lang daarna waarde toevoegen aan uw organisatie.

Typen recruiters

In vaste dienst

De Recruiter in vaste dienst groeit mee met uw organisatie. Omarmt het DNA en is een van uw belangrijkste ambassadeurs naar de buitenwereld. Dit zijn de mensen waarmee u uw meest waardevolle kapitaal binnenhaalt: de human resources. Het steekt dus bijzonder nauw bij het werven van een goede recruiter: de kwaliteit van deze functie bepaalt de kwaliteit van alles wat er binnenkomt.

Interim Recruiter

De Interim Recruiter zorgt voor continuïteit bij uitval door verlof of ziekte. Kan door een hoog ervaringsniveau snel up to speed zijn. Kent veel verschillende organisaties en kan daardoor in veel situaties presteren. Wat bovendien bijzonder is aan de interim recruiters van Top of Minds: zij hebben toegang tot het Top of Minds kandidaten netwerk. Dat maakt ze dubbel zo effectief.

Project Recruiter

De Project Recruiter is een zeer ervaren professional die wordt ingezet voor een specifiek wervingstraject. Dat kan zowel part-time als full-time zijn. Op locatie binnen uw organisatie of als onderdeel van het Top of Minds team vanuit onze kantoorlocatie in Amsterdam. Ook de Project Recruiter heeft toegang tot het Top of Minds kandidaten netwerk en kan daardoor snel resultaat leveren.

Neem contact op

bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op