REB Projects

REB Projects

Vacatures-REB-Projects-Amsterdam

REB Projects

REB is een boetiek projectontwikkelaar opgericht in 2007. Ze hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van de mooiste projecten in Amsterdam. Recent heeft REB bijvoorbeeld de Artesia gekocht (Herengracht 539-543), een complex van in totaal 6.500 vierkante meter verdeeld over drie monumentale panden waar luxe appartementen in komen. REB neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het hele proces van aankoop, ontwikkeling en bouw tot verkoop. Dit doen ze in samenwerking met externe partijen zoals vakspecialisten, aannemers, architecten en designers. Een end-to-end oplossing voor particulieren op zoek naar een bijzondere woonplek.

Amsterdam & Amsterdammers

Amsterdam staat op nummer twaalf in de top honderd beste steden om in te wonen. De stad wordt geprezen om zijn culturele faciliteiten, de aanwezigheid van veel bedrijven (lees: werkgelegenheid) en de goede bereikbaarheid. Op dit moment wonen dan ook meer dan 800.000 mensen in Amsterdam. REB Projects focust zich slechts op een fractie van al die Amsterdammers, namelijk de (aspirant)bewoners van de Grachtengordel en Amsterdam-Zuid. En dan ook nog eens alleen in het allerhoogste segment. Dit is een relatief kleine doelgroep voor een nog kleiner aanbod – een interessante markt dus voor een bedrijf als REB.

Bekend & bemind

REB Amsterdam is bekend en bemind binnen de nichemarkt waarin ze acteren. Het bedrijf is in 2007 opgericht door Jeroen van Els en Farid Asserti en zowel particulieren als opdrachtgevers, (uit binnen- en buitenland) weten REB inmiddels goed te vinden wanneer ze op zoek zijn naar een bijzonder pand. Ze hebben dan ook een aantal mooie renovaties op hun naam staan. Van stadsvilla’s aan het Vondelpark tot statige herenhuizen aan de gracht, het portfolio liegt er niet om. Waar REB om geprezen wordt is hun professionaliteit en het combineren van de (vaak moderne) wensen en behoeften van kopers zonder af te doen aan het historische karakter van de panden.

Vacatures bij REB Projects