QWIC

QWIC

Meer dan tachtig procent van de ritten waarvoor men de auto gebruikt is korter dan twintig kilometer. De helft van de autoritten is zelfs korter dan zeven kilometer. Als we met z’n allen voor dat soort ritten de auto laten staan en in plaats daarvan op een e-bike stappen? Als het aan QWIC ligt, wordt die mindset onderdeel van onze lifestyle. Door consumenten (lees: automobilisten) te verleiden vaker op de e-bike te stappen en ze ervan te overtuigen dat ze daardoor gezonder en duurzamer leven, probeert QWIC een positieve bijdrage te leveren aan het mobiliteitsvraagstuk en de milieuvervuiling.

De fabrikant van hoogwaardige, innovatieve e-bikes begon als pionier in West-Europa. Inmiddels is QWIC toonaangevend speler met een hoofdkantoor in Amsterdam (IJburg) en meer dan 600 verkoop- en servicepunten in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Door gebruik te maken van moderne designelementen en de laatste innovaties uit de elektrische auto-industrie, tilt QWIC haar premium elektrische fietsen continu naar een hoger niveau. 

In 2019 ontving QWIC groeikapitaal van investeringsmaatschappij De Hoge Dennen Capital. Het jaar erop zorgde de COVID-pandemie voor een flinke toename in het gebruik van e-bikes. De ambities voor de toekomst zijn torenhoog: de komende jaren wil de scale-up door nationale en internationale groei maar liefst verviervoudigen. Als eindverantwoordelijke voor de financiële administratie speelt de Financial Accounting Manager een sleutelrol in het verwezenlijken van die groeiambitie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.