PVH

PVH

PVH

De Phillips-Van Heusen Corporation (PVH) is een van de grootste kledingbedrijven ter wereld. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1881 toen Moses Phillips en zijn vrouw begonnen met het produceren en verkopen van handgemaakte hemden. Sinds 1920 is het bedrijf beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange. Inmiddels is PVH een internationale organisatie waar meer dan 35.000 mensen werken die een totale omzet van zo’n acht miljard dollar genereren. Het hoofdkantoor van PVH is gevestigd in New York, het Nederlandse kantoor huist in hartje Amsterdam.

“Positieve resultaten uit 2016 zijn het resultaat van een sterke uitvoering en continue investeringen in onze merken. Wij geloven dat onze merken, geleid door Calvin Klein en Tommy Hilfiger, blijven resoneren bij consumenten en ons goed positioneren in de markt ten opzichte van onze concurrenten.” – Emanuel Chirico, CEO PVH Corp.

Innovatie

PVH is een bedrijf met een rijke geschiedenis én een veelbelovende toekomst. De visie voor 2020 is gebaseerd op drie principes: 1. de klant centraal, 2. sterk aanpassingsvermogen en 3. focus op het product. Bij PVH ligt een visie niet als een document in de kast, maar wordt er actief – door iedereen – aan gewerkt. De CEO, Daniel Grieder, noemt dat een cultuur van de drie D’s. Discuss, Decide en Deliver.

“We moeten reageren op een wereld die steeds sneller veranderd. En niet alleen wij als MT, maar juist iedereen binnen ons bedrijf. We zijn niet terughoudend om uit te proberen. Het grootste risico, is geen risico nemen.” – Daniel Grieder, CEO PVH Corp.

 

Over PVH

https://youtu.be/fH7qrKT9uXs

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.