Provalliance

Provalliance

Provalliance Nederland is het grootste en meest toonaangevende kappersbedrijf van Nederland. Met de onderscheidende formules Cosmo Hairstyling, Team Kappers en BrainWash Kappers heeft het bedrijf een ijzersterke marktpositie. In totaal heeft Provalliance Nederland zo’n 350 salons – deels eigen en deels via franchise – en werken er ruim 2.500 medewerkers.

Provalliance Nederland is onderdeel van het Franse Provalliance Group, de Europese marktleider in de kappersbranche en de nummer 2 wereldwijd. In totaal is Provalliance Group met ruim 4.000 salons actief in 35 landen over de hele wereld en heeft het bedrijf ruim 30 duizend haarstylisten in dienst.

Vanuit haar Rotterdamse kantoor met uitzicht op de Erasmusbrug werkt Provalliance Nederland aan een ambitieus groeiplan. Het bedrijf gaat haar unieke formules nog nadrukkelijker in de markt zetten, het aantal salons verder uitbreiden en nieuwe private label haarproductlijnen lanceren. Daarbij heeft Provalliance Nederland haar blik ook over de landsgrenzen gericht. Via organische groei en gerichte acquisities wil men met BrainWash Europa veroveren. Voor high-end label Cosmo Hairstyling denkt men aan nieuwe salons in de grote steden zoals bijvoorbeeld Parijs, Madrid en Berlijn.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.