Prosus

Prosus

Prosus heeft haar niche afgebakend door met de kracht van technologie wereldwijd internetconsumentenbedrijven op te bouwen. Momenteel zijn ze actief in meer dan 30 markten, waaronder Brazilië, het Verenigd Koninkrijk en India. Dus, mocht u nog niet gehoord hebben van Prosus, dan is de kans groot dat u bekend bent met hun partners – deze bedrijven helpen het leven van ongeveer één vijfde van de wereldbevolking te verbeteren.

Avito, Meesho en Udemy behoren tot de ondernemingen die Prosus heeft helpen ontwikkelen sinds het bedrijf is opgericht. Na de beursintroductie op Euronext Amsterdam in september 2019 werd Prosus zelfs het grootste internetconsumentenbedrijf in Europa.

Typisch voor deze bedrijven is dat ze actief zijn in de online advertenties, betalingen en fintech, maar het is in de food delivery sector waar ze een enorm, onbenut potentieel zien.

De benadering van Prosus met het oog op groei is er een van ondernemende aard: door middel van zorgvuldige analyse en overleg zijn ze een van de grootste tech-investeerders ter wereld geworden.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.