Pro Parents Pro Parents

Pro Parents

Over Pro Parents

Pro Parents is geen onbekende als het gaat om het ontwikkelen van prijswinnende zorginnovatie binnen de bedrijfsgezondheidszorg. In 2016 creëert het bedrijf het eerste wetenschappelijk onderbouwde offline programma dat aanstaande en werkende ouders support biedt. De ingezette digitalisering is een waardevolle aanvulling op het offline repertoire en zorgt voor de juiste zorg op het juiste moment. Aanstaande en werkende ouders krijgen rechtstreeks toegang tot gepersonaliseerde informatie, tools en kunnen 24/7 met één druk op de knop contact opnemen met de juiste zorgprofessional.

Het team van Pro Parents bestaat uit vakvolwassen professionals met een achtergrond in fysieke en mentale gezondheidzorg voor ouders, ontwikkelingspsychologie, user experience design, technologie, SaaS en HR-vitaliteitsmanagement. Pro Parents maakt deel uit van het Nederlandse Life Sciences & Health-ecosysteem en heeft een uitgebreid netwerk en partnerschappen met academische zorginnovatie partners zoals TNO en Radboud Universiteit-UMC. Naast haar Amsterdamse hoofdkantoor opent Pro Parents op korte termijn een tweede kantoor op de Health & High Tech-campus in Nijmegen. Vanuit hier zal de onderneming in nauwe samenwerking met de Radboud Universiteit en Radboudumc haar R&D-activiteiten gaan versnellen.

De combinatie van werk en zorg plus het behouden van talent zijn belangrijke thema’s voor moderne werkgevers om wendbaar te blijven. Toonaangevende bedrijven als BDO en bol.com zijn al fan van Pro Parents, en dit is precies de beoogde klant waar het prijswinnende B2B-concept zich in deze fase op richt: grootzakelijke werkgevers. Pro Parents is gefinancierd door een ervaren healthtech-fonds en een syndicaat van informele impactinvesteerders, waardoor de thought leader op het gebied van werkend ouderschap inmiddels voldoende middelen heeft om op te schalen. De ambitie is om vanuit het huidige klantportfolio volledig te transformeren tot een tech first business. 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.