Portaal vacatures Portaal vacatures

Portaal vacatures

De missie van Portaal
Dat het steeds groter wordende woningtekort een van de grootste uitdagingen van onze tijd is, komt voor niemand als een verrassing. Als het aan Portaal ligt, ziet de wereld er over een aantal jaar heel anders uit. De woningcorporatie streeft naar een samenleving met meer dan voldoende beschikbare, betaalbare en duurzame woningen. Maar de organisatie wil meer dan alleen woningen bouwen, beheren en renoveren: deze woningen moeten staan in buurten waar mensen zich thuis voelen en prettig samenwonen. Portaal beheert zo’n 52.000 woningen in de stedelijke gebieden rond Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort en Leiden.

Werken bij Portaal
De negenhonderd medewerkers van Portaal noemen zichzelf ‘Portalers’. Wat al deze Portalers verbindt, is een diepgewortelde drive om hun missie te realiseren en de wereld te verbeteren. Niet alleen, maar samen, want team spirit is bij Portaal een groot goed. Hier werken monteurs, managers en iedereen daartussenin samen om het gezamenlijke doel te realiseren. De cultuur van Portaal is open en informeel, lijnen zijn kort en iedereen is benaderbaar.

Hoofdkantoor van Portaal
Het hoofdkantoor van Portaal staat in Utrecht en wordt het ‘Huis van Portaal’ genoemd. Daarnaast zijn er vier regiokantoren in Nijmegen, Leiden, Arnhem en Amersfoort, de regio’s waar Portaal actief is. Het hoofdkantoor is een open werkomgeving waar mensen met veel plezier en passie werken. De belangrijke maatschappelijke missie en de plezierige bedrijfscultuur maken Portaal een organisatie waar mensen graag willen werken. Vacatures bij Portaal staan dan ook zelden lang open.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.