POM Amsterdam vacatures POM Amsterdam vacatures

POM Amsterdam vacatures

Sinds 2011 ontwerpen de founding sisters van POM Amsterdam, Liesbeth en Violet Lotgering, exclusieve en kleurrijke fashion waar vrouwen blij van worden. De collecties bestaan uit elegante en vrouwelijke styles met uitgesproken handgeschilderde prints, bijzondere details en contrasterende kleurbeelden.

De missie van POM Amsterdam is DARE TO BE COLOURFUL waarmee zij de wereld in krachtige kleuren willen hullen. POM Amsterdam streeft in haar bedrijfsvoering altijd naar creativiteit, de kunst van het mode maken, ontwikkeling, duurzaamheid en ondernemerschap.

Met meer dan achthonderd verkooppunten in Europa, Australië en Japan is POM Amsterdam internationaal actief. De belangrijkste markten voor het bedrijf zijn Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast heeft POM een sterke webshop waar de world of POM wordt neergezet.

Momenteel zijn de collecties van POM Amsterdam ongeveer zeventig procent more sustainable. POM wil haar overige doelstellingen bereiken door zo veel mogelijk eco-vriendelijke materialen te gebruiken in de collecties, de producten verantwoord te verpakken, lokaler te produceren en samen te werken met transportpartners die op een duurzamere manier de items vervoeren.

De komende jaren wil POM haar groei versnellen. Of het nu gaat om eigen winkels openen, de internationale positie uitbreiden, de merknaam uitbouwen, nog meer verkooppunten realiseren, de duurzaamheid van de producten verbeteren of de e-commercestrategie versterken, kansen zijn er volop.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.