Platinum Platinum

Platinum

Platinum heeft een stevige positie verworven als ware specialist op het gebied van parasols, parasolvoeten, schaduwdoeken en tuinmeubelhoezen. Vanuit het hoofdkantoor in Breda ontwikkelt het bedrijf zelf de producten en bijbehorende marketing en klantondersteuning. In 2019 is Committed Capital ingestapt en het bedrijf is strategisch volop in ontwikkeling. De strategische focus is op drie pijlers: productinnovatie, aandacht voor detail en uitmuntende ondersteuning. Het bedrijf is bovendien sterk internationaal georiënteerd, met momenteel verkoop in 34 landen, waarbij de focus ligt op Noord-West-Europa.

De ambitie is om veel meer mensen op een fijne en veilige manier te laten genieten van een zonnige dag, in hun eigen tuin, op hun terras of balkon. Het gehele scala aan producten (400 stuks) is tot nu toe in-house door Platinum bedacht en ontwikkeld. Om aan de verscheidenheid aan klantwensen te voldoen biedt Platinum naast A-merken zoals Platinum, Nesling en AeroCover, ook white- en private-labels. De collectie wordt verkocht via een internationaal dealernetwerk van voornamelijk tuincentra, speciaalzaken en grootwinkelbedrijven.

Cultureel gezien hecht Platinum sterk aan hun kernwaarden: bekwaam, betrouwbaar, ondernemend, positief en vernieuwend. Het team is informeel en no-nonsense, bovendien wordt initiatief zeer gewaardeerd.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.