PIA Group vacatures PIA Group vacatures

PIA Group vacatures

Over PIA Group

PIA Group wil de accountancy- en adviesmarkt voor de MKB-ondernemer veranderen. In een markt die sterk consolideert, onderscheidt PIA zich door zijn selectieve integratiemodel – ‘Don’t fix what isn’t broken’ – en decentrale house of brands. Kantoren houden een belangrijk deel van hun eigen DNA, maar centraliseren wel de strategische planning en investeringen. Hierbij richt het centrale PIA-team, dat losstaat van de kantoren, zich vooral op waardecreatie en niet op geforceerde integraties. De strategie slaat aan in de sector. In een jaar groeide PIA met dank aan een actieve buy-and-buildstrategie van 150 naar 500 medewerkers. In België is PIA al sinds 2012 actief, waardoor de PIA Group eind 2023 in totaal ruim 1250 medewerkers telde.

Uitdagingen in de markt

De Nederlandse accountancy en adviesmarkt staat voor een grote uitdaging. De markt groeit, het aantal accountants neemt af en arbeidsproductiviteit staat onder druk. De kerntaken en -verantwoordelijkheden veranderen maar weinig: de meeste onderdelen van de dienstverlening zijn verplicht en keren continu terug. Daar komt de groeiende uitdaging omtrent regelgeving nog bij. Deze wordt steeds complexer en breidt zich ook uit over andere aandachtsgebieden, zoals ESG

Werken bij PIA Group

Momenteel wordt PIA Group Nederland aangestuurd door CEO Ewout Brouwers (voormalig KPMG en Picnic) en COO Elke Klaassen, eerder werkzaam bij BCG en Flexport. Samen bouwen ze een team dat de ambitieuze groeiplannen gaat realiseren. Dit vraagt om gedreven, zelfstartende en ondernemende professionals – van jonge high potentials tot doorgewinterde experts – die er energie van krijgen om een organisatie van scratch te bouwen en in staat zijn om een markt opnieuw uit te vinden.

 

FD artikel: Accountantskantoren met partners steken vrijwel nooit geld in innovatie

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.