Perrigo

Perrigo

Klaar voor de toekomst

Perrigo is een internationaal bedrijf voor over-the-counter (OTC) en personal care producten, met de snelheid van een commerciële FMCG-speler. In 2015 heeft Perrigo het bedrijf Omega Pharma overgenomen. Voor CEO Marc Coucke was dit een historisch moment: met de recente investeringen is de weg vrijgemaakt om een mondiale top-vijf speler te worden in de markt voor voorschriftvrije geneesmiddelen.

Maatschappelijke ontwikkelingen

Door onder meer vergrijzing, vervuiling, bezuinigingen en nieuwe trends op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging, stijgt de vraag naar voorschriftvrije geneesmiddelen en zelfzorgproducten. Joost Hunfeld (General Manager Nederland) zegt: “Onze business is een fast moving business geworden. Perrigo wil zo goed mogelijk in de behoeften van de consument voorzien door te reageren op trends en ontwikkelingen.”

Het productportfolio

Perrigo heeft een breed productportfolio. De producten verlichten hooikoortsklachten of brandend maagzuur, helpen bij het afvallen, verzachten na een insectenbeet en zorgen voor een stralende huid. In het portfolio prijken bekende merknamen als Biodermal, XL-S Medical, Prevalin, Zantac en Davitamon. Op basis van grondig wetenschappelijk onderzoek kan Perrigo sterke claims maken over de werkzaamheid van de producten. Zo werkt Zantac Snel ‘binnen twee minuten tegen brandend maagzuur’ en leidt XL-S Medical ‘tot drie keer meer gewichtsverlies’.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.