Pepsico vacatures

Pepsico vacatures

Werken bij PepsiCo

PepsiCo is een van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld met een netto-omzet van ongeveer 63 miljard dollar in 2016 en een wereldwijd portfolio van diverse en geliefde merken. Met wereldwijd ruim een kwart miljoen medewerkers heeft Pepsico een internationale top-drie-ranking in Food & Beverage.

De Snacks categorie is, naast de categorieën Beverages en Nutrition, de grootste categorie binnen de organisatie en groeit ook nog eens hard. Met premium-merken als Duyvis, Lay’s, Doritos en Cheetos heb je je reputatie bepaald niet tegen; voor Duyvis is Nederland zelfs lead country.

Nederland en PepsiCo

PepsiCo Nederland is onderdeel van Europe Sub-Saharan Africa (ESSA) van PepsiCo. Het portfolio herbergt sterke merken als 7UP, Alvalle, Cheetos, Doritos, Duyvis, Gatorade, Lay’s, Mountain Dew, Naked, Pepsi, Quaker, Snack a Jacks, Sunbreaks en Tropicana. PepsiCo Nederland staat in de top zes van voedingsmiddelenbedrijven in Nederland. Momenteel werken er ongeveer 630 medewerkers in Nederland, op het hoofdkantoor in Utrecht en op de productielocaties in Rotterdam (Quaker), Zaandam (Duyvis) en Broek op Langedijk (Lay’s, Cheetos). Zie het overzicht hieronder voor een actueel overzicht van Pepsico-vacatures.

Mensen en Pepsico

Overal ter wereld werken mensen elke dag om het voedselsysteem te laten draaien. Van oogst en productie tot distributie en de uiteindelijke verkoop. Pepsico vertrouwt elke dag op haar boeren, medewerkers, retailpartners en al die andere mensen die producten voor Pepsico creëren en verkopen. Pepsico zet zich in voor het welzijn van al deze mensen en zorgt ervoor dat ze succesvol en veilig kunnen werken. De werkgever bevordert het ​respect voor mensenrechten in de hele waardeketen, bouwt aan diverse en inclusieve werkplekken en investeert om gedeelde welvaart te bevorderen in lokale gemeenschappen.

 

Legal Career Guide Pepsico

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.