Peakz Padel Peakz Padel

Peakz Padel

De afgelopen vier jaar is het aantal padelbanen in Nederland meer dan verviervoudigd: er zijn op dit moment zo’n 650 banen. Naar schatting zijn er momenteel circa 75 duizend padelspelers in Nederland, waarvan meer dan de helft officieel geregistreerd is. Die groei zal de komende jaren nog verder versnellen. 

De Nederlandse markt voor Padel is nog wel sterk gefragmenteerd, maar de komende jaren zullen schaalvergroting en een consolidatieslag binnen deze markt hand in hand gaan.

Peakz Padel, de ondernemende marktleider met tien vestigingen, bereidt zich hierop voor door middel van een verdere professionaliseringsslag. Het streven is om het ondernemende, sportieve DNA van het huidige team uit te bouwen naar een prestatiegerichte, datagedreven en professionele organisatie.

De succesformule van Peakz Padel bestaat uit gezelligheid en oog voor kwaliteit van het spel in combinatie met een professionele organisatie– en juist die combinatie willen ze breed uitrollen. De doelstelling is om naar vijftig vestigingen te groeien in de komende jaren.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.