Over ons

Digital Executive Search

Top of Minds volgt outperformers in hun beslissende 15 jaar. Versnelt hun carrière. Geeft hen toegang tot de top van het bedrijfsleven. Voorziet marktleiders en scale-ups van Digital Executive Search, Interim, Talent Programmes, Digital Assessments, Organisatieadvies en Employer Branding. Daarmee is Top of Minds het leidende Digital Recruitmentbureau.

Altijd al de absolute top

Onze oorsprong ligt in de bemiddeling van strategy consultants van kantoren als McKinsey, BCG, Bain & Company, Roland Berger en Strategy& in hun consulting-exit en verdere loopbaan. Hierdoor ontstond een positionering met een strikte focus op de absolute top. Gaandeweg is het werkveld verbreed, maar bleef de focus op kandidaten met de combinatie van analytische vaardigheden en een sterk logisch redeneervermogen. Ook bleek dat deze strategische denkers zich uitermate goed lenen voor een carrière in de nieuwe wereld waarin data centraal staat. Zo ontstond de focus op Digital.

Outperformers volgen terwijl ze groeien

Digital is pionieren. Dat betekent dat ervaring schaars is. Daarom is het identificeren van kandidaten met potentie cruciaal. Dat is het specialisme van Top of Minds. Onze consultants volgen Digital Executives vanaf het prille begin van hun carrière, identificeren nieuw leiderschap op het juiste moment en begeleiden kandidaten in hun stappen van Specialist naar Professional, naar Manager, naar Director en uiteindelijk naar C*O.

Digital

adjective

  1. Data driven
    Introducing a data-driven way of working
  2. Online
    Building the online channel

Contact

Janko Klaeijsen
Founding Partner Top of Minds

janko@topofminds.com
+31 20 7600 771

Vacature-Top-of-Minds-Business-Writer-Journalist
Vacatures in digital marketing en e-commerce in Amsterdam _Top of Minds
Vacature Senior Consultant Essent

Digital CxO +200k

Omdat we outperformers al vanaf het begin van hun carrière gevolgd hebben, weten we precies wat ze waard zijn. Welke krachten ze zichzelf toedichten en hoe hun direct reports daarover denken bijvoorbeeld. Dat is strikt noodzakelijke kennis om de juiste keuze te maken in het digitale domein waar ervaring niet alleen schaars, maar ook snel gedateerd is.

Op dit moment staan er geen CxO posities gepubliceerd. De vacatures in dit segment zijn vrijwel altijd vertrouwelijk, stuur je CV in om hiermee gematcht te worden. 

Digital Director 120-200k

Het fundament van het succes voor een CxO is zijn team van Directors. Deze volgen intuïtief de leiding van de directie en zetten de gekozen richting om in daden. Altijd is er een verandering. Het digitale domein is continu in flux. De Directors maken de organisatorische consequenties concreet, zetten visie om in actie.

Bekijk hier alle digital manager vacatures gepubliceerd op de website van Top of Minds. Er zijn ook vertrouwelijke vacatures: stuur je CV in om hiermee gematcht te worden.

Digital Manager 90-120k

KPIs zijn real-time geworden. Overal is sturingsdata voorhanden. Maar het inzetten ervan blijft mensenwerk. Professionals en Specialisten hebben aandacht nodig om tot bloei te komen, de Digital Manager zorgt ervoor dat zijn team de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen maar acteert binnen de kaders die er gesteld zijn.

Bekijk de digital manager vacatures op het overzicht van Top of Minds. Reageer op een van deze posities als je openstaat voor een gesprek.

Digital Professionals 60-90k

Terwijl de organisatie beweegt, verandert en weer eens kantelt is de Professional de constante factor. Moreel en persoonlijk verbonden aan de doelstellingen van de organisatie

Er zijn op dit moment meerdere digital manager vacatures beschikbaar. Reageer op een van deze posities als je openstaat voor een gesprek.