OrionGrip OrionGrip

OrionGrip

Ontzorging in wagenparkbeheer
Orion is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van grote en complexe wagenparken, in bedrijfstakken zoals openbaar vervoer, afvalinzameling en luchthavens. Orion biedt sectorspecifieke oplossingen op maat, inclusief volledige ontzorging voor klanten die hun wagenparkbeheer en soms ook werkplaatsen wensen uit te besteden. Het bedrijf werkt voor toonaangevende klanten in Nederland en heeft de ambitie haar activiteiten naar het buitenland uit te breiden.

OrionGrip
Het unieke digitale beheersysteem OrionGrip stroomlijnt alle informatie en communicatie rondom het onderhoud en management van bedrijfskritische wagenparken. Het platform combineert tools voor effectief wagenparkbeheer met een netwerk aan spelers in dit domein (zoals fleet operators, fabrikanten en werkplaatsen). Daarbij genereert het platform een schat aan inzichten en data. OrionGrip biedt ook de mogelijkheid om klantspecifieke rapportages te creëren, die helpen bij de bedrijfsvoering. Klanten van Orion zijn per definitie aangesloten op OrionGrip, maar ook voor klanten die hun wagenpark in eigen beheer managen is OrionGrip een gamechanger.

Vacatures bij Orion
Het hoofdkantoor van Orion staat in Barneveld. Het bedrijf is een dochteronderneming van Ponooc, het venture capital fund van Pon. Het garanderen van de beschikbaarheid van bedrijfskritische vloten, zodat klanten zich volledig op hun core business kunnen richten, is de missie van Orion. Alle vacatures bij Orion en OrionGrip staan in het teken van deze missie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.