Orange Cyberdefense Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense

De toenemende opkomst van cybercrime biedt kansen voor Orange Cyberdefense, een toonaangevende speler op de cybersecuritymarkt. Die status had het bedrijf al voordat het in 2019 – toen nog SecureLink – door Orange werd gekocht. De overname verstevigde die internationale positie enorm.

Orange Cyberdefense heeft een glashelder doel: organisaties laten zien wat digitalisering zoal kan brengen, terwijl het bijbehorende risico op cybercrime geminimaliseerd wordt. Angst moet echter niet de leidraad zijn; Orange Cyberdefense redeneert liever vanuit kansen en mogelijkheden. Met die positieve ‘angle’ onderscheidt Orange Cyberdefense zich expliciet van haar concurrenten. Met bijna 2500 medewerkers, waarvan 170 werkzaam zijn op het Nederlandse kantoor in Utrecht, is Orange Cyberdefense op de Europese markt de grootste speler.

De slogan van het bedrijf luidt: ‘Think global, act local’. Het typeert de internationale scope waarin Orange Cyberdefense opereert, maar tegelijkertijd de lokale executie en dienstverlening die het klanten – grote nationale en internationale bedrijven – biedt. Als business unit van de Orange Group beschikt Orange Cyberdefense over een grote mate van zelfstandigheid in het doorvertalen van de structuur, operatie en het beleid naar de Nederlandse markt.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.