Oot Granola

Oot Granola

Toen ‘cereal entrepreneur’ Valentine van der Lande zich realiseerde hoeveel suiker er in haar ‘gezonde’ cruesli zat, wist ze: dit kan beter. Samen met bakkers, chefkoks, diëtisten en voedingswetenschappers ontwikkelde ze Oot Granola: 100% biologisch, suikerarm, glutenvrij, ambachtelijk gebakken en kraakvers.

Op dit moment telt het granola-assortiment zes verschillende soorten, en daar komen nieuwe smaken en producten bij. Door direct aan de consument te leveren, kan Oot garanderen dat de granola lekkerder en verser is dan wat er in de supermarktschappen te vinden is. En vele malen gezonder. Vandaag vóór 17.00 uur besteld, is morgen in huis. Thuis zijn hoeft niet, want de verpakking waarin de granola geleverd wordt past precies door de brievenbus. Daarmee heeft Oot een ultiem recept te pakken: een goed product, een mooie verpakking en uitstekende service.

Sinds de lancering begin 2018 ging het hard. In 2,5 jaar tijd groeide Oot Granola uit tot een bedrijf met 35.000 klanten in Nederland en België en een team van tien mensen. Nu is het tijd om flink op te schalen. Zo bereidt Oot zich voor op expansie naar het buitenland en is de doelstelling om de komende drie jaar de omzet te vertienvoudigen.

De gezonde ‘puur natuur’ granola van Oot past volledig in de tijdgeest waarin gezondheid en duurzaamheid een prominente rol spelen. Met die kennis in het achterhoofd weten Valentine en haar team dat dit hét moment is om het team en de organisatie op te schalen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.