OMDUS vacatures OMDUS vacatures

OMDUS vacatures

Over OMDUS
In Nederland moeten nog 2,4 miljoen woningen van een F-, E- of G-label naar een A-label, om aan het Parijsakkoord te voldoen. Renovatie- en onderhoudsbedrijven Caspar de Haan (uit 1749) en De Variabele concludeerden daarom in 2022: het roer moet om, dus. Ze besloten samen verder te gaan onder de naam OMDUS, met versnelling van woningverduurzaming op grote schaal als gezamelijke missie. In rap tempo sloten ook andere (familie)bedrijven zich aan bij de Holding. NPM Capital verkreeg een meerderheidsbelang. De verschillende partners binnen OMDUS zijn samen in zes provincies actief, ieder met behoud van hun sterke label(s). Zo faciliteert OMDUS een krachtig en duurzaam regionaal netwerk van bedrijven met een persoonlijk karakter.

Missiegedreven
OMDUS biedt partners een concreet duurzaamheidsbeleid en -programma, dat draait om een CO2-neutrale keten, circulair werken en klimaatadaptieve- en natuurinclusieve oplossingen. De partners van OMDUS creëren samen zogenaamde ‘waardevermeerderaars’: verduurzamingsconcepten en innovaties. OMDUS faciliteert onder meer jaarlijkse CO2-scans en reductieplannen, werkt met circulaire en biobased materialen en zet in op bewustwording en activatie van eigen medewerkers.
Hierbij hanteert OMDUS een open source-principe. Immers, hoe meer spelers toegang hebben tot manieren om het tij van klimaatverandering te helpen keren, hoe dichter OMDUS is bij het behalen van de missie.

Werken bij OMDUS
‘De beste werkgever met de beste werknemers’ is een belangrijk speerpunt van OMDUS. Vacatures bij het bedrijf staan in het teken van de breedgedeelde duurzaamheidsmissie, en OMDUS ondersteunt alle medewerkers met een werkomgeving die hen ontwikkelt en (ver)bindt, bijvoorbeeld met talentprogramma’s, maar ook door regelmatig een feestje te organiseren na het werk.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.