OK

OK

Een portemonnee die bol staat door de vele pasjes, honderden wachtwoorden onthouden en een mobiel bomvol apps. Chiel Liezenberg, de man die als co-founder van Innopay aan de wieg van iDeal stond, vindt dat dit moet veranderen. Samen met technologie-expert Ruben van Eijnatten bedenkt Liezenberg in 2011 een oplossing: OK. In zes weken tijd bouwt Van Eijnatten een proof-of-concept voor deze slimme, mobiele portemonnee.

Fast forward naar 2019. Dankzij de vele technologische experimenten en de zoektocht naar nieuwe toepassingen en functionaliteiten, is het concept van OK uitgegroeid tot een goedlopende scale-up. OK is één app om mee te betalen, maar ook om al je tickets, spaarpunten, klanten- en voordeelpassen in op te slaan. Momenteel wordt er bijna wekelijks een nieuwe versie gereleased met daarin de allernieuwste features. En werkt OK hard verder aan andere mogelijkheden om het gebruik te stimuleren. Denk hierbij aan gepersonaliseerde consumentenaanbiedingen en interessante data-proposities voor retailers (b2b).

Geholpen door onder andere het massabereik van mediabedrijf Talpa klimmen de app-downloads per dag op. Het doel is ambitieus: heel Nederland moet de OK-app gaan gebruiken. Dit vraagt om de toepassing van datagedreven werken en nog meer testmomenten voor de allerbeste gebruikservaring. En voor dit laatste punt gaat de ambitieuze UX-designer zorgen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.