Offerte.nl

Offerte.nl

Offerte.nl

Van boekhouders tot schoonmakers en van callcenters tot koffieautomaten – Offerte.nl helpt MKB-ers aan kwalitatieve leads. Sinds 2016 steunt de VC VentureBuilders de scale-up niet alleen financieel maar ook operationeel. Samen hebben zij een effectief kernteam opgebouwd.

Optimalisatie

Het bedrijf heeft een top-CCO en het businessdevelopmentteam loopt als een trein. Iedere maand sluiten zich meer bedrijven aan bij Offerte.nl. Ook marketing staat stevig op de rails dankzij de CMO en zijn team van analytische marketeers, waardoor er iedere dag een groot aantal offerteaanvragen binnenstroomt. Onder leiding van de CTO wordt het platform verder doorontwikkeld en geoptimaliseerd. Offerte.nl is samen met een aantal andere start- en scale-ups gehuisvest in het kantoor van VentureBuilders in Amsterdam.

“Offerte.nl is een bedrijf met veel potentie. Het concurrentieveld is sterk gefragmenteerd en de markt biedt ruimte voor disruptie. Wij hebben een ijzersterk executieteam, en onder de juiste CEO kan Offerte.nl een groot succes worden.” – Paul Montagne, VentureBuilders

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.