NZA New Zealand Auckland NZA New Zealand Auckland

NZA New Zealand Auckland

Waarom werken bij NZA New Zealand Auckland?
De geschiedenis van het Nederlandse NZA New Zealand Auckland gaat vijftien jaar terug. Oprichters Eric Schraven en Laurens van der Kroft werden na een bezoek aan Nieuw-Zeeland geïnspireerd door het onherbergzame landschap en onaangetaste natuur. Dit resulteerde in hun missie om stijlvolle en sportieve kleding voor de avontuurlijke man te ontwerpen, casual en geschikt voor outdoor. Alle banen en vacatures bij NZA New Zealand Auckland staan in het teken van deze missie. En hoewel het aan ambities niet ontbreekt, zocht het modemerk in de afgelopen decennia vrijwel nooit actief de media op. Het product is het verhaal. Die mindset heeft men de afgelopen jaren snelle organische groei opgeleverd. De vacatures bij NZA New Zealand Auckland zijn zeer gewild omdat het bedrijf gezonde ambitie combineert met een down to earth mentaliteit.

Het hoofdkantoor van NZA New Zealand Auckland
Op het hoofdkantoor in Amsterdam werken zo’n veertig mensen. Het pand, met uitzicht op de NDSM-werf, is de thuisbasis van de retailer en ademt NZA New Zealand Auckland. Overal komen de polo’s met kleurige prints en praktische chino’s van het merk terug. Ook zijn er midden in het kantoor twee winkels gebouwd. Eén ruimte om de vaste indeling van een NZA-winkel te tonen en één om nieuwe collecties te laten zien. De afgelopen jaren is het winkelbestand gegroeid van vier naar veertig winkels. Ongeveer de helft van de winkels is van het bedrijf zelf, de overige worden geleid door franchisenemers. Die samenwerking is van groot belang voor het merk, omdat de partnerships met de ondernemers belangrijk zijn voor verdere groei.

Bedrijfscultuur bij NZA New Zealand Auckland
NZA New Zealand Auckland heeft een grote schare trouwe fans. Zij slaan vooral aan op de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de producten en het hoge serviceniveau in de winkels. Om door te groeien, staat het bedrijf voor de uitdaging om te innoveren waar dat nodig is en tegelijkertijd de essentiële factoren te behouden. Alle ingrediënten om dat te realiseren zijn aanwezig. Zo heerst er een informele sfeer waar ambitie en creativiteit centraal staan en werkt men in vertrouwen en geduld aan het merk met ruimte voor eigen inbreng en autonomie in de uitvoering. Deze aanpak heeft al geresulteerd in een gestegen omzet per vierkante meter, een trouwe klantgroep en een merk dat zich in een complexe markt goed staande houdt. Daarmee is NZA New Zealand Auckland klaar voor de volgende fase.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.