NX Filtration vacatures NX Filtration vacatures

NX Filtration vacatures

Schoon en betaalbaar water voor iedereen
NX Filtration ontwikkelt en produceert nanofiltratiemembranen om water te zuiveren van vervuilingen zoals bacteriën, virussen en nanoplastics. Daarmee draagt het bedrijf bij aan de beschikbaarheid van schoon water. Wat de membranen van NX Filtration bijzonder maakt, is dat ze heel energiezuinig zijn en nauwelijks chemische toevoegingen nodig hebben. De gepatenteerde technologie leidt dus niet alleen tot schoon maar ook tot duurzaam en betaalbaar water. De bedrijfscultuur van NX Filtration kenmerkt zich door de motivatie om iets te betekenen voor de wereld en een sterke technologische drive.

Klein team met enorme impact
Van de grootste industriële spelers, zoals PepsiCo en Carlsberg, tot toonaangevende drink- en afvalwaterbedrijven als Suez en Veolia, overal ter wereld maakt men gebruik van de unieke technologische oplossingen van NX Filtration. Een enorme impact voor een bescheiden Enschedees bedrijf met 180 medewerkers. Die locatie is overigens geen toeval. NX Filtration is ontstaan vanuit de Universiteit Twente waar het nog altijd nauw mee samenwerkt. Naast zijn hoofdlocatie heeft het bedrijf ook vijf regiokantoren die zich richten op China, India, de rest van Zuidoost-Azië, de America’s en EMEA.

Ambitieuze groeiplannen
In 2021 is NX Filtration naar de beurs gegaan waarmee het extra kapitaal heeft opgehaald. Het bedrijf investeert daarmee volop in een grote productielocatie in Hengelo en in R&D om haar technologisch superieure oplossingen verder te verbeteren. Ook zet NX Filtration deze middelen in om een ambitieus groeitraject vorm te geven. Men wil in de komende jaren haar werkwijze transformeren om de klant centraal te stellen en tegelijkertijd haar wereldwijde positie flink uitbreiden. Alle banen en vacatures bij NX Filtration staan in het teken van deze missie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.