NU.nl

NU.nl

Werken bij NU.nl

Op een steenworp afstand van Hoofddorp station staat het Nederlandse hoofdkantoor van Sanoma. Wie de lichte receptie binnenkomt, herkent direct de eigentijdse sfeer van VT Wonen. Wandel op de begane grond verder langs eigentijdse zithoekjes, inspirerende vergaderruimtes en de redactie van Fashionchick, en ineens sta je in het bruisende hart van NU.nl. Daglicht valt van alle kanten naar binnen door de grote glazen wanden. Op grote schermen worden teletekst en sportwedstrijden gestreamd en redacteuren houden de datastroom met een half oog in de gaten terwijl ze nieuwsberichten uitwerken. Vanuit een glazen ruimte wordt een video opgenomen, en er staan vlaaien klaar voor bij het overleg tussen redactie, marketing en het productteam. Samen zetten zij zich in om keer op keer de beleving van de bezoeker te verbeteren.

STRATEGIE VAN SANOMA

Sanoma is dé crossmediale aanbieder van media- en marketingoplossingen in Nederland en buitenland. Sanoma heeft een breed portfolio aan mediaplatformen in de domeinen Nieuws & Sport, Home Deco, Automotive, Women, Kids & Teens en Entertainment. Het van oorsprong Finse mediabedrijf sloot 2016 met een stevige winst van €116 miljoen af. Met name de Nederlandse print- en onlinetak deden het goed. In april 2017 werden de tv-activiteiten van SBS verkocht aan Talpa.

Ontwikkeling van NU.nl

Begin 2018 zal Marc Duijndam aantreden als de CEO van Sanoma in Nederland en België. Eerder werkte de topman bij huizenwebsite Funda.nl, Google Benelux, het Europese MT van LinkedIn, een aantal mediabedrijven en de online bedrijven Vonq, Inshared, Relay42 en Holland Venture.

“Na zo lang te hebben gewerkt bij online bedrijven, ben ik erg enthousiast om voor zo’n groot portfolio van diverse media-activiteiten verantwoordelijk te zijn. Het biedt alle kansen voor een verdere crossmedia-ontwikkeling.” – Marc Duijndam, aanstaande CEO Sanoma

Met de komst van Marc Duijndam zal het bedrijf een grote digitale groeispurt doormaken. Duijndam is bijvoorbeeld al in overleg met de Brand Director NU.nl over de plannen voor dat mediamerk. In deze context wordt er een Manager New Business aangetrokken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.