NuBuiten vacatures NuBuiten vacatures

NuBuiten vacatures

Over NuBuiten

NuBuiten staat voor ‘buitengewoon genieten’. Het bedrijf – ontstaan uit een traditionele houthandel – wil producten leveren waardoor mensen meer genieten van de ruimte in en om het huis. Daarvoor levert NuBuiten een divers aanbod van kwaliteitsproducten uit de natuur, waaronder tuinoverkappingen, sierbestrating, schuttingen, vlonders en complete blokhutten. De afgelopen jaren groeide het Zuid-Hollands bedrijf uit tot marktleider in Nederland. Onder de vleugels van Outdoor Life Group wil NuBuiten de komende jaren diezelfde positie in de Benelux verwerven. Het hoofdkantoor van NuBuiten staat in Hardinxveld-Giessendam, waar ook het Experience Center te vinden is.

Cultuur

Bij NuBuiten werken meer dan zestig mensen die zich elke dag inzetten om de missie van het bedrijf te realiseren: unieke buitenproducten leveren. Dat doen ze in een omgeving waarin waarden als topkwaliteit, betrouwbaarheid en no-nonsense de boventoon voeren. Plus: een can-do mentaliteit, een gezonde dosis innovatiedrang en flinke ambitie. Medewerkers krijgen vrijheid en verantwoordelijkheid om ownership te nemen voor hun werk en er is veel ruimte voor ontwikkeling en creativiteit.

Werken bij NuBuiten

Niet alleen klanten moeten buitengewoon genieten; medewerkers moeten dat ook. Wie bij NuBuiten werkt, doet dat met plezier en voldoening. Deels door de wetenschap dat de producten die ze maken het leven van mensen daadwerkelijk leuker maakt, maar ook door de regelmatige teamactiviteiten en –uitjes, zoals sportdagen, borrels en tafelvoetbalcompetities.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.