NS NS

NS

NS vacatures

De missie van NS
Wie openbaar vervoer zegt, zegt NS. De Nederlandse Spoorwegen bestaan al sinds 1837 en hebben al bijna twee eeuwen hetzelfde doel: reizigers zo makkelijk en aangenaam mogelijk naar hun bestemming brengen. Als reisgenoot van iedereen wil NS ons land bereikbaar houden én bijdragen aan een betere mobiliteit in Nederland. Die intrinsieke drive om sociaal-maatschappelijke impact te hebben is tekenend voor de ruim twintigduizend medewerkers van het bedrijf. Om die missie te realiseren zijn andere manieren van vervoer – naast de trein – steeds belangrijker geworden. Daar horen samenwerkingen met collega-vervoerders van bus, tram en taxi bij, evenals met aanbieders van deelvervoer. NS wil niet alleen meer een treinbedrijf zijn, maar wil een brede mobiliteitsaanbieder worden.
Werken bij NS
Bij een grote werkgever als NS zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn niet veel bedrijven met zoveel schaal en slagkracht, waar medewerkers het gevoel hebben écht verschil te kunnen maken. Dit alles gebeurt in een open, gedreven omgeving waar mensen graag niet alleen het beste uit zichzelf, maar ook uit elkaar willen halen. Daarom staan vacatures bij NS zelden lang open. Het hoofdkantoor van NS staat in Utrecht.

Bedrijfscultuur bij NS
Bij NS is groei heel belangrijk, zowel van de organisatie als van de medewerkers. Als werkgever biedt NS haar medewerkers volop ruimte om zichzelf te ontwikkelen en de vrijheid om ideeën te opperen. Ook hecht het bedrijf veel aan een goede work-life balans.  Medewerkers zijn een mooie mix van jong talent en ervaren professionals, die samen de kwaliteit van de organisatie borgen en continu willen innoveren.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.