Nooteboom Textiles Nooteboom Textiles

Nooteboom Textiles

Over Nooteboom Textiles

Nooteboom Textiles is Europees marktleider op het gebied van DIY-stoffen. Het motto luidt: ‘Wij gaan nooit uit de mode’. En dat klopt, want het Tilburgse bedrijf is al 170 jaar leidend in de markt. Via de eigen webshop, showroom en verkopers en agenten in verschillende landen, verkoopt het bedrijf stoffen voor met name dames- en kinderkleding. De klantenkring varieert van eenmanszaken – kleine webshops en designers – en confectieklanten tot internationale retailketens met vele tientallen winkels. Met al deze klanten werkt Nooteboom nauw samen. Want dat is een ander belangrijk motto voor het bedrijf: ‘Als klanten geen succes hebben, heeft Nooteboom dat ook niet’.

Werken bij Nooteboom

Op het hoofdkantoor van Nooteboom werken zo’n honderd mensen. Deze mensen delen een liefde voor textiel en mooie stoffen. Zij zetten zich elke dag in om klanten optimale service te leveren. Sinds in mei 2022 PE-partij Bencis Capital Partners aan boord kwam, heeft Nooteboom alle middelen in huis om zijn internationale marktpositie verder te verstevigen. Dat is het bedrijf ook volop aan het doen, zonder daarbij de kwaliteit en de klant en haar cultuur een moment uit het oog te verliezen.

Bedrijfscultuur bij Nooteboom

Informeel, no-nonsense en eerlijk: drie woorden die van toepassing zijn op de cultuur bij Nooteboom. Dit hechte team werkt hard, maar houdt er ook van om op z’n tijd hard met elkaar te lachen. Men is loyaal, betrokken en durft elkaar uit te dagen. Nooteboom wordt geleid door een CEO en een CFO, met onder hen een MT waarin Inkoop, E-commerce, Operations, IT en Export zijn belegd.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.