Nooteboom Textiles Nooteboom Textiles

Nooteboom Textiles

Het Tilburgse voormalig familiebedrijf is de nummer één stoffengroothandel in Europa. Via de eigen webshop en showroom, maar ook via tientallen verkopers en agenten in verschillende landen, verkoopt het bedrijf stoffen voor met name dames- en kinderkleding – aan klanten variërend van eenmanszaken (zoals kleine webshops of designers) tot grote modeketens.

Voor haar klanten is Nooteboom niet alleen een leverancier, maar ook een businesspartner. Het bedrijf probeert te allen tijde te begrijpen welke uitdagingen er spelen voor de klant, en zoekt naar manieren om de klant hierin van dienst te kunnen zijn. Bijvoorbeeld als het gaat om het effectief vermarkten van het eindproduct.

De organisatie, met investeerder Bencis Capital Partners achter zich, is hecht en eerlijk: men durft elkaar uit te dagen. Loyaliteit, betrokkenheid, eerlijkheid en vertrouwen zijn hierin cruciale waarden, en humor wordt zeer gewaardeerd. Nooteboom wordt geleid door een CEO en een CFO, met onder hen een MT waarin inkoop, e-commerce, operations, IT, en export zijn belegd. De nieuwe Sales Director neemt ook plaats in dit MT.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.