Ngage Media

Ngage Media

Over Ngage

Bijna tien jaar geleden denken eigenaren Stan Thijssen en Xavier Tilman maar aan één ding: grootformaat digitaal in Nederland introduceren. Beiden met een achtergrond in de buitenreclame en een steeds digitaler wordende wereld om hen heen, is de som snel gemaakt: digital out-of-home. De focus ligt hierbij op grootformaat, waarbij schermen van zo’n 100m² vandaag de dag geen uitzonderingen zijn. Kijk zelf maar, wanneer je bijvoorbeeld langs de grote schermen met dynamische content op Amsterdam Centraal Station of bij Utrecht Hoog Catharijne loopt.

Drie pijlers

Van content tot scherm richt Ngage Media zich op drie pijlers: het openbaar vervoer in en rondom NS-stations, retail-schermen in winkelcentra en publieke schermen. Enkel reclames de wereld inslingeren is nooit een ambitie geweest. Spelen met architectuur en de publieke ruimte mooier, intelligenter en relevanter maken met filmische beelden op videoschermen juist wel. Commerciële content of niet, Ngage Media stelt altijd de vraag: past het scherm in de omgeving en draagt het bij aan de functie van de ruimte?

De groei

Naast een product met bewegende content waarmee het doelgroepen in beweging brengt, is Ngage Media zelf ook in motion. Sinds maart 2019 is de organisatie onderdeel van het buitenreclamebedrijf Ocean. Deze inlijving is de allereerste overname van het Britse beursgenoteerde bedrijf op het Europese vasteland. Met een flinke investering en Oceans uiteindelijke doel om grootformaat digitaal in Europa te laten groeien, is het groeistreven van de Nederlandse tak torenhoog.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.