Nestlé vacatures

Nestlé vacatures

Het verhaal van Nestlé

In 1866 ontwikkelde de Zwitser Henri Nestlé voor het eerst melkpoeder op basis van koemelk en geroosterd brood, speciaal voor baby’s die geen toegang hadden tot moedermelk. Een revolutionaire doorbraak die zorgde voor minder kindersterfte. Vandaag de dag is Nestlé de grootste voedselfabrikant ter wereld met producten als koffie, babyvoeding, flessenwater, snoep, ijs en diervoeding. Met één overkoepelende missie voor alle producten, markten, bedrijfsonderdelen en werknemers: ‘Good Food, Good Life’ leveren aan alle consumenten. Dankzij deze langetermijnvisie ziet Nestlé het bedrijf jaarlijks groeien.

Werken bij Nestlé

Met merken als Nespresso, Nescafé, Garden Gourmet en Kitkat is Nestlé in bijna ieder huishouden te vinden. Om deze positie te behouden en versterken, investeert Nestlé veel in research & development, met verschillende centra in Zwitserland, Frankrijk, Singapore en de VS. Om producten te verbeteren, bijvoorbeeld door het suiker- en zoutgehalte te verminderen, porties of verpakkingen kleiner te maken, of meer natuurlijke ingrediënten toe te voegen. Want de missie van Nestlé is de kracht van voedsel te ontsluiten om de levenskwaliteit voor iedereen te verbeteren, vandaag en voor de komende generaties. Professionals en executives die daaraan willen bijdragen, treffen hieronder relevante Nestlé-vacatures aan.

Strategische banen bij Nestlé

De strategische roadmap focust op vier drijfveren die groei stimuleren: voeding, gezondheid en welzijn, opkomende markten en populair gepositioneerde producten (zoals out-of-home en premium). Iedere markt kiest zelf welke drijfveer het beste past. Zo resulteerde in Nederland de focus op premium producten tot de lancering van luxe chocolademerk L’atelier. En op het gebied van duurzaamheid investeert Nescafé tot 2030 ruim een miljard om de wereldwijde koffieteelt, plus het CO2- en waterverbruik in de fabrieken, te verduurzamen. Kortom, er zijn bij Nestlé veel kansen voor strategische professionals om carrière te maken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.