Nedvest

Nedvest

Nedvest

Nedvest investeert in gezonde ondernemingen met een winstniveau tot 10 miljoen euro, en helpt hen om de volgende groeifase te realiseren.

“Wij zien onszelf niet als een aandeelhouder, maar als een holding. Ons model bestaat uit investeren en verder ontwikkelen. Met andere woorden: corporate development vanuit een meerderheidsbelang.” – Righard Atsma, Founding Partner van Nedvest

CORPORATE DEVELOPMENT

Nedvest is een family office en doet investeringen op eigen kracht, met eigen geld en met eigen kennis. Geen afstandelijke investeerder, maar een meewerkend aandeelhouder: een partner die niet alleen kapitaal inbrengt, maar vooral ook ambitie, strategie en slagkracht. Zo helpt Nedvest ondernemingen hun marktpositie versterken of nieuwe markten te veroveren. Versnelde groei kan zowel organisch als door middel van selectieve overnames.

TOEKOMSTVISIE: SECTORSPECIALISATIE

Zelf zal Nedvest de komende jaren vooral groeien door sectorspecialisatie. Nedvest richt zich daarbij op sectoren waar het team passie voor heeft en waar veel rendement te behalen valt. Sectoren waar Nedvest op dit moment al voet aan de grond heeft zijn bijvoorbeeld Software & ICT, de maakindustrie en locatiegebonden leisure. Het principe van ‘blue ocean fishing’ is Nedvest niet vreemd. “Soms haal je meer rendement in een sector die aan het krimpen is,” aldus Atsma. Daarom doet Nedvest voortdurend macro-economisch marktonderzoek.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.