Nederlandse MKB Participatiemaatschappij vacatures

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij vacatures

WERKEN BIJ NEDERLANDSE MKB PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ

De Nederlandse MKB Participatiemaatschappij is een investeringsmaatschappij gericht op het Nederlandse MKB. De participatiemaatschappij ondersteunt ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. Dankzij de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij kunnen particulieren via MKB-obligaties en –aandelen investeren in kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen. Het fonds realiseert mooie rendementen voor haar investeerders en helpt tegelijkertijd MKB-bedrijven met kapitaal en kennis hun ambities waar te maken.

Met een beleggingshorizon van zeven tot tien jaar richt de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij zich op waardecreatie. De investeerder helpt haar deelnemingen bijvoorbeeld groeiplannen op te stellen, innovatieve werkwijzen te implementeren en nieuwe kansen te identificeren. Alles erop gericht om ondernemers maximaal te laten ondernemen. Vacatures bij de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij zijn interessant voor een breed palet aan professionals en executives.

CARRIERE MAKEN MET VEELBELOVENDE ONDERNEMINGEN

De portefeuille van de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij bestaat op het moment van schrijven uit acht bedrijven uit uiteenlopende sectoren. Denk daarbij aan industriële toepassingen zoals Marant (fabrikant van kunstoffen) en Pielkenrood (cleantech), maar ook aan softwareontwikkelaar BusyMachines en aan webshops en veilingsites als The Retro Family, VoucherCompany en Hotelkamerveiling. Ook Belimpex, een groothandel in groente en fruit, en de New Amsterdam Film Company horen daarbij. Op korte termijn wordt de portefeuille verder uitgebreid met nog meer bedrijven.

Ondanks de uiteenlopende activiteiten hebben de ondernemingen waar de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij in investeert veel gemeen: het zijn gevestigde bedrijven in groeiende sectoren, bedrijven met een overnamestrategie, en/of bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken bij een opvolgingsvraagstuk.

Vacatures

Hieronder staat een overzicht van de actuele vacatures bij deze in Amsterdam gevestigde private-equitypartij.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.