Moveshelf Moveshelf

Moveshelf

De missie van Moveshelf
De SaaS-oplossing van Moveshelf biedt ziekenhuizen en zorginstellingen inzicht in mobiliteit. Door metingen en data –  verzameld door geavanceerde camera’s, senoren en andere devices – op een veilige plek op te slaan, kunnen medische teams resultaten eenvoudig visualiseren en betere beslissingen nemen. In een wereld waarin innovatie in de sector een key topic is en steeds meer mensen gebruik maken van de zorg, is dat cruciaal.

Waarom werken bij Moveshelf?
Elke dag zien nieuwe, missiegedreven start-ups het levenslicht. Slechts een fractie ervan beschikt ook echt over de technologie, de mensen en de resources om die missie te kunnen realiseren. Moveshelf is het schoolvoorbeeld van een ambitieuze, kapitaalkrachtige start-up die écht het verschil kan maken. Daar zet het team van elf internationale, slimme, veelal technisch geschoolde medewerkers zich elke dag vol overgave voor in.   

De cultuur van Moveshelf
Resultaatgedreven, ondernemend en divers: dat is Moveshelf in een notendop. Daarnaast is de organisatie alles wat een start-up hoort te zijn: dynamisch, ambitieus en nog volop in ontwikkeling. Een deel van het team werkt vanuit het hoofdkantoor in Utrecht, maar remote werken is bij Moveshelf net zo gebruikelijk. Wat de verschillende medewerkers bindt, is hun collectieve drive en ambitie om echt impact te maken op de moderne gezondheidszorg en het leven van vele duizenden – miljoenen! – artsen en patiënten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.