Mobiquity

Mobiquity

Mobiquity bouwt hoogwaardige digitale oplossingen voor toonaangevende klanten over de hele wereld. Of het nu gaat om een virtuele kookassistent, de eerste inslikbare sensor ter wereld of een geavanceerd bankplatform, ze zijn er mee bezig.

Met hun interne expertise, variërend van creative en strategy tot engineering, analytics en cloud, leveren ze het volledige spectrum, van het creëren van een digitale strategie tot het leveren van applicaties die altijd cloud-based en goed geïntegreerd zijn in de IT-infrastructuur van de klant. Mobiquity werkt samen met de beste service- en technologieproviders zoals Amazon Alexa, AWS en Backbase om gebruikers krachtige digitale ervaringen te bieden.

Mobiquity is een in de VS gevestigd bedrijf met een mondiale voetafdruk van 10 kantoren in de VS, Nederland en India. In het kantoor in Amsterdam houdt Mobiquity zich bezig met hun business in EMEA en Azië. Met meer dan 200 medewerkers uit meer dan 40 landen groeit het bedrijf snel, maar blijft het toch klein genoeg zodat de teamleden veel direct contact met elkaar kunnen hebben.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.