MegaGroup vacatures MegaGroup vacatures

MegaGroup vacatures

Over MegaGroup

‘Bringing water to life’, zo luidt de missie van MegaGroup. Door slimme, innovatieve wateroplossingen te bieden wil MegaGroup onze kwaliteit van leven verbeteren en natuurlijke hulpbronnen ontlasten. Daar zet het bedrijf zich al decennialang voor in. De eerste jaren concentreerden activiteiten zich vooral op technische producten voor de agrarische, tuinbouw- en voedselindustrie. In de loop der tijd breidde zowel de markten als de scope van de organisatie zich uit, tot het toonaangevende bedrijf dat het vandaag de dag is. Sinds 2010 is MegaGroup in handen van particuliere investeerders.

Werken bij MegaGroup

Het Europese hoofdkantoor van MegaGroup staat in Veghel, Noord-Brabant. Daar bevinden zich ook een van de twee distributiecentra – de andere staat in het Poolse Poznan – en de groothandel. In Veghel werken zo’n 150 medewerkers, en evenveel collega’s doen dat vanuit de tien verkoopkantoren in België, Duitsland, Engeland, Denemarken en Zweden. Al deze medewerkers richten zich op het gezamenlijke doel: one-stop-shop leverancier worden in watertechnologische oplossingen.

Cultuur van MegaGroup

Bij MegaGroup zijn duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid geen buzzwords, maar de raison d’être. Dat maakt het een puur en gepassioneerd bedrijf, dat niet voor niets drie jaar op rij de World Class Workplace Award en de Workplace Global Award ontving. Het jonge, internationale team krijgt volop ruimte om eigen ideeën te opperen en uit te voeren, en werktijden flexibel in te richten. Die factoren maken MegaGroup een uitdagend bedrijf waar mensen graag werken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.