Mediq

Mediq

Mediq: een betrouwbare partner in zorg

Mediq is een toonaangevende – van oorsprong Nederlandse – multinational in de wereld van gezondheids- en thuiszorg. Mediq levert medische hulpmiddelen, zorg en medicijnen tot in de woonkamer, maar ook aan ziekenhuizen, zorginstellingen en apotheken. Mediq is een innovatieve organisatie. Dat moet ook wel, want de technologische ontwikkelingen, demografische verschuivingen, medische doorbraken en wetgeving zullen de wereld van de gezondheidszorg blijven veranderen.

De geschiedenis van Mediq

Mediq is opgericht in 1899 in Nederland. In de afgelopen jaren zijn er meerdere overnames geweest. Mediq heeft nu 4000 werknemers en in alle landen waar ze actief zijn een marktleiderspositie. Omdat de markten en de wet- en regelgeving van de landen waarin Mediq actief is zo verschilt, behouden de lokale organisaties veel autonomie. De uitdaging is om de juiste mate van cohesie tussen deze lokale ondernemingen te realiseren. Mediq is onderdeel van Advent International, een grote private equity investeerder.

Innovatie

Technologische ontwikkelingen, demografische verschuivingen, nieuwe medicijnen of methoden en wet- en regelgeving veranderen continu in de gezondheidszorg. Door het bij elkaar brengen van alle verschillende stakeholders in dit debat, zoals leveranciers, professionals, patiëntenorganisatie en verzekeringen, is Mediq in staat om nieuwe business-modellen, initiatieven en aanpakken te introduceren die de kwaliteit van de zorg verbeteren.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.